Màgia al Castell de Montjuic

Màgia al Castell de Montjuic

Màgia al Castell de Montjuic

Aquest mes d’abril serà d’una gran intensitat màgica. Ha començat la temporada de comunions però també tindré la oportunitat d’actuar en llocs emblemàtics de la meva ciutat: Barcelona. En especial, vull destacar l’actuació realitzada al Castell de Montjuic. La història i les vistes cap a la resta de la ciutat el fan per sí sol un espai màgic. He realitzat el meu espectacle Enigmes per públic de totes les edats i nacionalitats. Un especatcle dinàmic i fresc on es potencia la participació amb el públic de totes les edtas.

A més, resulta que és el segon any seguit que el Castell de Montjuic confia en el meu espectacle per animar els diumenges pel matí als visitants. L’any passat vaig tenir l’oportunitat de realitzar tres espectacles en aquest espai i, pel que es veu, la d’avui no serà la darrera en aquest any. Estigueu atents a les novetats a través de facebook!

——

Este mes de abril será de gran intensidad mágica. Ha empezado la temporada de comuniones pero también tendré la oportunidad de actuar en emblemáticos sitios de mi ciudad: Barcelona. En especial, quiero destacar la actuación realizada hoy en el Castell de Montjuic. La historia y las vistas hacia el resto de la ciudad hacen ya de por sí solo este lugar mágico. Realicé mi espectáculo Enigmas para público de todas las edades y nacionalidades. Un espectáculo dinámico y fresco donde se potencia la participación con el público de todas las edades.

Además, resulta que ya es el segundo año seguido que el Castell de Montjuic confía en mi espectáculo para animar los domingos por la mañana a los visitantes. El año pasado tuve la oportunidad de realizar tres espectáculos en este espacio y, por lo visto, la de hoy no va a ser la última en este año. Estad atentos a las novedades a través de facebook!

Algunas fotografías del espectáculo!

mago en barcelona

mago para publico familiar

mag xavi castell montjuic barcelona

About the Author

Leave a Reply