Finding Neverland — Descubriendo Nunca Jamás

Finding Neverland — Descubriendo Nunca Jamás

Finding Neverland — Descubriendo Nunca Jamás

La intenció d’aquest bloc, des de bon principi, no es basa només en comentar actuacions o rutines màgiques realitzades per mi o altres companys d’art, també es volen comentar altres arts o petites grans maravelles d’aquests que d’alguna forma han matisat la meva concepció, encara molt bàsica, del meu espectacle o de la forma d’afrontar l’art de la magia.

Obrim teló. Descobreixin si encara no han tingut l’oportunitat Finding Neverland. La trama està basada en un apropament biogràfic a la figura de Sir James Mathew Barrie. Després d’escriure certes decebedores obres de teatre i havent perdut la inspiració que tan el caracteritzava en els seus anys d’esplendor, Barrie descobreix en un parc de la ciutat Sylvia i els seus fills. Poc a poc es va construint una intensa relació d’amor pur, on Barrie torna atrobar la inspiració. Però quan sembla que la relació de Barrie amb Sylvia i els seus fills cualla de forma fantàstica, Sylvia comença a escupir sang. Barrie acaba presentant la seva obra mestra, Peter Pan, inspirada en les seves aventures amb Sylvia i els seus fills. L’obra rep una gran crítica i conmou al públic per la seva gran humanitat. Però la tragedia ocurreix, trencant tots els esquemes i fantasies, Sylvia mor i els seus fills queden orfes de pares.

Finding Neverland et conmou des de bon principi. Tan tràgica com la vida real però tan inocent i fantàstica com els contes  de fades, Finding Neverland fa volar l’imaginació de l’espectador… A destacar també la gran interpretació d’actors de primera classe com Johnny Deep o Kate Winslet i la magnífica OST mereixedora d’un Oscar (De fet és una BSO molt freqüentment utilitzada per Jorge Blass en varis efectes que presenta). Amor, Mort, Tristesa, Alegria, Inocència… Una història tan humana que pot arribar a canviar una vida.

No seria increible poder arribar a emocionar de tal forma l’espectador amb un simple truc de màgia, i no es necessiten grans sumes de diners per aconseguir-ho. Simplement amb un joc com per ex el fil trencat i recompost crec que es pot arribar a una atmosfera tan dramàtica, que encara està per assolir, on d’alguna forma puguis conmoure l’espectador com aquest brillant film em va conmoure a mi en el seu moment. Experimentem i juguem amb les emocions. Teló.

Cuando el primer niño rió por primera vez, su risa se rompió en mil pedazos que saltaron por los aires en todas direcciones, y así fue como aparecieron las hadas. Por eso debería haber un hada para cada niño y cada niña. Aunque hoy en día los niños saben tantas cosas que dejan de creer muy pronto en las hadas, y cada vez que un niño dice “yo no creo en las hadas”, en alguna parte cae muerta un hada.”

“Después de tantos días perfectos, empecé a creer de verdad que toda la vida sería así.”

“Los niños nunca deberían ir a la cama, cuando despiertan son un día más mayores.”

YouTube Preview Image

About the Author