Dama 2011

Dama 2011

Dama 2011

Tendim a associar l’art de la màgia al mag amb l’ajudant curta de roba que acostuma a ser “torturada” en tot tipus de caixes. Però des de fa 6 anys es realitza a Terrassa un festival exclusiu de dames màgiques. Un festival que té com a objectiu reivindicar el paper de la dona en aquest món sovint tan mascliste.

L’acte central del festival era la gala internacional realitzada, per primer any, al Teatre Principal de Terrassa. Cal destacar que l’escenari i el teatre eren inmillorables. La gala va començar amb un breu parlament de Teia Moner, directora del festival, i amb el reconeixement a la trajectòria professional de Monika Bell. A continuació va presentar Marina Cacho una versió de l’aigua al diari, on al final l’aigua es convertia en llet.

Finalment, va surtir l’únic home que corria per l’escenari i que s’encarregaria de dirigir tota la gala, el Mag Lari. Va saber arrencar somriures i aplaudiments a cada una de les seves intervencions.

Les dames que van actuar aquest any van ser: Tsvetana (màgia amb animals), Romany (va demostrar gran tècnica amb diferents aparicions de gàbies i una posada en escena interessant), Elles duo (totes dues encantadores com a persones i grans professionals; cabaret, tango i passió van ser termes constants en la seva actuació), Solange Kardinaly (plumalls que canviaven de color, aparicions d’animals i fils màgics que es trencaven i es recomposaven a ritme del seu cant), Eleonora di Cocco (anelles i grans il·lusions), Amila (dos números de mentalisme força pobres on sensualitat i misteri es fusionaven) i Valerie (arsenal de grans il·lusions trepidants i executades a la perfecció).

Dama 2011 s’há acabat però desitjo que el projecte continui durant molts anys!!

About the Author