Casal de Màgia 2015 – Canal Olímpic de Catalunya

Casal de Màgia 2015 – Canal Olímpic de Catalunya

Casal de Màgia 2015 – Canal Olímpic de Catalunya

clases de magia en barcelona

IMG_0573

IMG_0572

mag xavi mag dariu canal olimpic

mag marin canal olimpic

taller de magia barcelona

 

Estic molt content d’anunciar-vos tota la informació d’enguany pel casal de màgia al Canal Olímpic de Catalunya. Un campus d’estiu organitzat per la Generalitat de Catalunya, Equacat, Mag Dariu i jo mateix, Mag Xavi. És important destacar que és l’únic casal de màgia existent en aquests moments a Catalunya.

A més, en aquesta edició també ens acompanyaran reconeguts mags nacionals i, fins i tot, internacionals. En l’edició passada vam comptar amb una jove promesa de la màgia: Manu i les seves tòrtores, Mag Marin (actual campió estatal de màgia) i Ezker Emparanza (mag internacional especialista en gran aparells amb gires per Àsia i Amèrica).

Per a fer efectiva la inscripció al campus o més informació cal dirigir-se a la web del Canal Olímpic de Catalunya: http://www.canalolimpic.cat/casals-estiu-2015/

Gràcies a la bona rebuda de l’any passat, aquest any hem pogut ampliar les places i estem preparant tot de nous trucs i noves activitats per passar-ho d’allò més bé. Animem als mags de l’any passat a aprendre nous efectes i als nous a endinsar-se en l’emocionant món de la màgia. Estàs preparat per deixar bocabadats als teus amics i família?

Pots consultar el cartell clicant al següent enllaç: casal màgia canal olimpic

About the Author